https://www.skiforeningen.no/utim…/foremelding/mossemarka/ 3. feb Løypemaskinen er reparert. Det er blitt kjørt løyper nå i ettermiddag. 27. jan Lillerunden (600 m) i kunstsnøanlegget er nå preppet og åpen for skigåing igjen.

Oppdateringer om føre og forhold i Mossemarka finner du her: https://www.skiforeningen.no/utim…/foremelding/mossemarka/

30. jan

Det er blitt gjort forsøkt på å finne en erstatning for maskinen som er ødelagt. Maskinen som ble sjekket opp hadde dessverre for dårlig fres.

29. jan

Den delen av kunstsnøløypa som er asfaltert er nå preppet og klar (ca. 2 km.). Dessverre så har løypemaskinen blitt ødelagt. Nye deler kommer mandag. Løypene kan være så som så, inntil maskinen er reparert igjen.

27. jan

Lillerunden (600 m) i kunstsnøanlegget er nå preppet og åpen for skigåing igjen.

26. jan

Det produseres nå snø i kunstsnøanlegget og anlegget er for øyeblikket stengt.

18. jan

Det er nå mulig å gå på ski i kunstsnøanlegget. Det er mange som har vært ute å gått på ski i dag. Løypa er imidlertid ikke helt ferdig preparert, og løypekjørerne har mer jobb igjen med å få dratt ut snøen. Med fare for ulykker ved preparering med så mange løpere i løypen, så må anlegget stenges i perioder. Vær derfor forberedt på at du kan komme til stengt anlegg. Satser på gode forhold etter snø-/regnfall som er ventet.

16. jan

Det ser ut som om skiløypene i kunstsnøanlegget er ferdig i begynnelsen av neste uke. Klubben har tatt i bruk nytt produksjonsutstyr dette året. Innkjøring av dette samt noen tekniske problemer har dessverre medført forsinkelser. Det er nok snø i lysløypa til at det er mulig å gå tur der (hvis du ikke er redd for skiene dine). Skihytta er for øyeblikket stengt pga Coronasituasjonen. Det er mulig å benytte grillhytta og området rundt. Ta med ved (mulig det er lite igjen).