Kafevakt på Skihytta

Her finner du all informasjon du trenger for å utføre en vakt:

Skihyttas kafe er et fint tilbud til turgåere og skiløpere i Moss, og er en god inntektskilde for klubben. Driften skjer på dugnad, og vi ønsker gjerne flere som vil være med å bidra. Ta kontakt med Siri Olsvik hvis du ønsker å bidra med en vakt.

Takk til dere som bidrar!

Ansvarlig for kafeen og leder i hyttekomiteen:

Siri Olsvik: e-post: sirolsvik@gmail.com  tlf. 69 27 18 20   eller  90 84 37 47

Ansvarlig for vaktlistene:

Vera Wiese Bromander: e-post: vera@bromander.no

Ansvarlig for driften av skihytta:

Marius Langseth: e-post marius@skihyttamoss.no tlf. 97 71 57 67

Onsdag fra kl. 17.00 til kl. 20.00

Lørdag og søndag fra kl. 11.00 til kl. 16.00

Åpning

Bruk bakdøren når du går inn (inngangen ved siden av herregarderoben). Har du glemt koden, ring Marius eller Siri.

Kafeansvarlig bør være på hytta kl. 10.00. Medhjelpere bør være på hytta kl. 10.30.

Praktisk informasjon

• Vekslepenger finnes i liten safe på kjøkkenet. Kode fåes hos Marius eller Siri. Legg også dagens omsetning i safen.
  • Huskeliste for arbeidsoppgaver før, under og etter jobben finnes i en brun perm som ligger på kjøkkenbordet. Øvrig informasjon likeså.
  • Vi har kildesortering (blå spann ved siden av oppvaskmaskinen).
  • Ang. oppvaskmaskin (se i brun perm på kjøkkenbordet).

Kjøkkeninstruks

(fin eller dårlig turdag - vurder tilstrømmingen før du starter)

1. Sett igang begge kaffetrakterne. 7-8 måleskjeer til hver trakting. En ferdig kolbe gir ca. 8 kopper kaffe.
  2. Gjør klar vaffelrøre.  Poser med vaffelpulver, flytende margarin og sylterøy er i kjølerommet.
  3. Se at der er nok brus i kjøleskapet.  Påfyll er i kjølerommet eller bak døren på kjøkkenet.
  4. Sett fram krus over kaffebeholderen og glass på bordet.
  5. Vurder lys eller annen dekor på bordene.
  6. Lag saft og sett fram på disken, likeledes vann.
  7. Kok tevann og sett en termokanne på disken .
  8. Kvikklunch, potetgull settes på disken.
  9. Pølser, lumpe og brød finnes i frysen. Pølsene kan varmes i pølsekoker eller på kjøkkenet. Ketchup og sennep i kjølerommet
  10. Vi har porsjonspakker med både solbærtoddy og kakao. Både dette og teposer skal stå ved siden av den store kaffebeholderen.  Der er også konsentrert solbærsaft og kakaopulver. Noen ganger er det hyggeligere å lage ferdig kakao på kjøkkenet og helle den over på termokanner. Vi har to kanner til kakao.  Disse er merket.
  11. Påse at der er nok servietter.
  12. Heng ut flagget for å vise at  dere har åpnet kafeen.
  13. Ha veksel klar.
  14. Prisliste lett synlig

Om noen vil lage sjokoladekake eller smøre rundstykker, er det helt frivillig. Husk bare at det som står på disken må ha lokk på (Mattilsyners forskrifter)

Etter stengetid

• Sjekk toiletter og vask om nødvendig.
  • Gulver og border skal likeledes se skikkelig ut til neste vaktgruppe.
  • Kjøkkengulvet vaskes.
  • Har du brukt den store kaffebeholderen, så tøm denne og husk å slå av beholderen.
  • Ta inn flagg, lås døren, legg penger i safen og gå selv ut bakdøren.

Lykke til og ha det hyggelig!

Hilsen Moss Skiklubb

Takk for hjelpen!