Kretsrenn i Drøbak

3 jenter fra Moss skiklubb deltok lørdag på kretsrenn for Akershus skikrets i Drøbak.

2015-02-07

Ås skiklubb arrangerte kretsrenn i Drøbak lørdag 7. februar. En nydelig sol-dag med perfekte forhold. 3 jenter fra klubben deltok, Ida, Elsa og Karin. Det er moro å prøve seg på renn utenfor kretsen da det brått blir mye større deltakelse. Som smører var det godt å få gode tilbakemeldinger fra utøverne da det tross alt var noe utfordrende forhold med 5-6 varmegrader.

Karin havnet omtrent midt på resultatlisten i J11 år. Ida i J13 fikk en brutal erfaring i det å ramle. Hun "trynet" skikkelig i bunn av en bakke da hun hadde høy fart. Det gjorde vondt og hun trengte flere minutter på å komme til hektene igjen. Men hun hadde ikke til hensikt å dra hjem uten å ha fullført rennet, og dermed satte hun av gårde igjen og fullførte med stil. Elsa, også i J13, var fornøyd med egen innsats og sto litt spent i målområdet siden hun hadde startet først i sin klasse. Etterhvert kom det flere og slo tiden hennes slik at hun også havnet omtrent midt på resultatlisten i sin klasse.

10.07.2018
skikarusell