Tradisjonen tro, har juniorgruppa arrangert rulleskisamling på Beitostølen.

Familien Flaaten har flyttet til Beitostølen for tre måneder, og de stod som vertskap, og for administrering  av samlingen. Vi ble alle innlosjert på Knuts Hyttegrend. 

Se video fra samlingen her:

https://www.youtube.com/watch?v=G4hoW2MDTT4&feature=youtu.be

2017-09-20
Stein Olsvik

Samlingen ble avholdt helgen 15 - 17 september, og 20 unge skiløpere fra klubben var med. I tillegg ønsket fire unge skiløpere fra Tistedalen å være med, noe de selvfølgelig fikk lov til.

Fredagen startet med en fottur til Bitihorn.  Været var vekslende , med noe regn  og sol.  På toppen var utsikten fantastisk, med trolsk utsyn til regnbyger rundt oss.

Senere på kvelden hadde vi en kort rulleskiøkt for at de debuterende deltagerne kunne gjøre seg  kjent med rulleskiløypa.

På lørdag hadde vi to økter. Først en rulleskiøkt med hurtighet som tema.  Trenere var Stein, Øystein og Mathias Flaaten. Det ble delt inn i tre grupper og treningen ble gjennomført i strålende sol og sommervarme.

Ettermiddagsøkten var barmark med spenst og hurtighetsøvelser, intervallstafett i myrterreng, og den tradisjonelle avsluttende myrrugbykampen.  

Det ble delt inn i to lag med 12 unge og voksne på hvert lag. Kampen ble ledet av hovedtrener Stein. Han opptrådte som  en myndig, tydelig og meget dyktig dommer.  Alle deltagerne fikk virkelig kjenne myra på kroppen, og myra var nok våtere og mer møkkete enn den har vært tidligere. Kampen gikk over  2x 10 min og det oppstod ingen  skader av betydning, mye takket være dommeren som tidlig brøt opp amper stemning mellom spillerne.

Det er derfor meget beklagelig at flere av spillerne, etter forslag fra Henning Dalbye og Roar Braaten , angrep dommeren etter at kampen var avblåst, overmannet ham og dro han ut i den aller verste og dypeste gjørmegropa på banen. Dette er en episode som selvfølgelig må rapporteres inn til Norges Myrrugbyforbund, og reaksjonen vil  nok bli at Henning og Roar er ekskludert fra neste års samling, og kanskje samlingene etter det også.  

Det er dessverre et faktum at de unge utøverne  ikke alltid hører hva treneren sier under treningsøktene.  Men når det kommer et forslag om  å angripe  treneren, da hører de godt etter.  

Dagen ble av avsluttet  med  en god middag på Bergo Hotell.  Trenerens hjørne senere  på kvelden ble selvfølgelig preget av episoden i myra tidligere på dagen. I tillegg  ble møtet litt amputert fordi det var  veldig viktig  for de unge å få med seg en ny episode av Side om Side . Alt i alt en litt  tung dag for trener Olsvik.

Søndag startet med en klassisk rulleskiøkt,, deretter et testrenn på rulleski, med god innsats av alle deltagerne.  Etter en liten matbit løp  vil en rolig tur i fjellet ved Beitostølen. 

Samlingen  var meget vellykket både sportslig og sosialt. Det var en sliten gjeng som reiste hjem søndag ettermiddag.

Vi ønsker velkommen tilbake neste år. ( med unntak av Henning og Roar da..)

Aktiviteter

28.10.2018
Åpen kafe

11:00 - 16:00

Skihytta

04.11.2018
Åpen kafe

11:00 - 16:00

Skihytta

04.11.2018
Gjørmeløpet

12:00 - 15:00

Skihytta

06.11.2018
Klubbkveld

00:00 - 23:00

Skihytta

06.11.2018
En kveld med Northug

19:00 - 21:00

Skihytta