Ny klubbtøyavtale

Etter flere år med Swix/Original som leverandør av klubbtøy har Moss Skiklubb nå valgt Trimtex som samarbeidspartner og leverandør av klubbtøy.

2016-09-21

Trimtex ble valgt da de totalt sett ga klubben og våre medlemmer det beste tilbudet. Endelig avtale ble signert nå i sommer.

Via Trimtex sin webshop og prøvekvelder vil dere finne et bredere spekter av produkter til mer gunstige betingelser. Kvaliteten på kolleksjonene er også forbedret. Vi gjør ingen endringer i design. Første prøvekveld vil være onsdag 12. oktober fra kl  17.30 til 20 på Skihytta. Det vil også bli prøvekveld samme sted onsdag 19.oktober, kl 17.30 til 20. Bestilling av klubbtøy kan kun skje i perioden 10. oktober til 29. oktober på Trimtex sin webshop. Bestilte varer leveres til den enkelte som postpakker. Leveranse av klubbtøyet er lovet til uke 49.

Vi føler oss trygge på at Trimtex vil levere opp til de forventninger vi har som klubb og kunder og håper at tilbudet vil bli godt mottatt.

Vi vil informere nærmere om prosedyre rundt bestilling, priser o.l. i løpet av kort tid.

10.07.2018
skikarusell