Bakkesprinten Kirkerudbakken

Johannes Lønnestad Flaaten fortsetter sesongen selv om det bart for snø i lavlandet. Her er han avbildet sammen med kameratene sine i Ultimate Skeateam.

2016-04-03

Johannes deltok lørdag 2.4.16 på Bakkesprinten i Bærum De beste fra Oslo og Akershus var på startstreken.

Rennet gikk opp Kirkerubakken og satte løperne på en  skikkelig prøve. Johannes sparte på kreftene i kvartfinale og semifinale, og "safet" inn slik at melkesyren ikke tok livet av han.

Han kom til finalen og ble nr 4 i konkurransen 3 sekunder etter vinneren. Dev var 36 gutter i G 14 årsom stilte til start. En meget god prestasjon. Ultimate Skeateam som Johannes er en del av besatte de 6 første plassene.

Neste helg drar teamet til Haukeli for å gå årets siste renn.

Bildet under er fra 2010 fra det samme rennet den gangen, og skiløperne er fra venstre Sigve Kolderup, Mathias Lønnestad Flaaten og Johannes Lønnestad Flaaten. Sigve var tidligere medlem i Moss skiklubb, men går nå for Trøsken skiklubb og hevder seg meget godt på nasjonalt nivå i 18- års klassen.