Trøskenklassikeren 2016

5 juniorer var med på kretsrennet i Trøsken

2016-01-23

Moss Skiklubb stilte i år med en liten men ubeskjeden delegasjon på kretsrenn i klassisk stil i Trøsken lørdag 23/1. I klassen jenter 10 år stilte vi med Andrea Pedersen Narmo og Othilie Oda Segtnan, som begge gikk gode løp. På bildet ser vi Othilie til venstre, Andrea til høyre, og i midten Oda Bromander Falkenbo, som lover å stille neste gang. I klassen gutter 14 år gikk Herman Storm Segtnan et strålende løp, og tok sin første kretsrennseier. I gutter 15 år stilte vi med Aksel Aimar Gundersen, som staket seg inn til en sterk 3.plass. Ulrik Koren rundet av det som ble en flott dag for Moss Skiklubb med en 2.plass i gutter 17 år. De 5 fra klubben sparket med andre ord godt fra seg. Vi håper vi kan stille med flere Mosseløpere på startstreken neste helg!

10.07.2018
skikarusell