Moss skiklubb i full blomstring

Forrige uke startet barmarkstreningen for alle igjen. 35 spreke folk i alderen 5 - 18 år var i full aktivitet på skihytta. Skileiken blir i år ledet av Sverre Bromander og Vigdis Johansen.

2015-10-23

Vi har vært en gruppe på 15 som har holdt det gående gjennom hele sommeren, som nå igjen får følge av de som driver med andre sommeraktiviteter. Vi innledet i fjor et samarbeide med Rune Torseth på MiinHelse.

I høst har vi videreført den treningen vi så vidt påbegynte ved MiinHelse i Rygge sist vinter.

Vi har nå fellestrening annen hver uke med treningsgruppene 9 -11 år og 12-18 år.

Treninger er variert og blir ledet av kompetente instruktører fra MiinHelse.  Hovedvekt i treningen har vært knyttet til styrketrening av kjernemuskulatur i mage og rygg, samt generell styrketrening. Dette foregår i sal med apparater, og  i sal med treningsball.

Vi har også trening med fokus på spenst, rytme , balanse, koordinasjon og bevegelighet.

Treningen  er tøff og morsom. Innedelen av treningen varer ca, èn time. Vi avslutter treningen med ca. 30 minutter utetrening. Her har vi fokus på hurtighet, vesentlig i form av stafetter av ymse slag.

Vi har også innledet et samarbid med O-klubben dette året, hvor vi forsøker å ha noen felles treninger og  felles samlinger. Vi vil dette året prøve og viderutvikle dette.

Vi har fått 3 nye hjelpetrenere I år; Ole Narmo, Stian Falkenbo og Elisabeth Brask Johansen.

Hans Flaaten, juniorgruppen

10.07.2018