Hans Flaaten fikk idrettsprisen fra Moss Idrettsråd

Leder av juniorgruppa i Moss skiklubb, Hans Flaaten, ble verdsatt på årsmøtet til Moss Idrettsråd. Han ble tildelt årets idrettspris for sitt engasjement og arbeid med juniorene i Moss skiklubb samt arbeidet med kunstsnøprosjektet.

2015-03-21

Her er innstillingen til Moss Idrettsråd som var bakgrunnen for tildelingen:

"Han er en ildsjel i ordets rette forstand. Han har et brennende engasjement, og han brenner særlig for barn og unge. Han skjønner barn, og han skjønner hva som motiverer dem. Dette gjelder særlig innenfor idrett og friluftsliv. Han har en entusiasme for det han driver med som veldig lett smitter over på både barn og voksne. Han har en ganske ukonvensjonell væremåte som går rett hjem hos barn, men som kan ta noe lenger tid hos voksne som ikke kjenner ham. Han er befriende ærlig og direkte, og han skrur aldri av engasjementet. Han er absolutt ikke redd for å gå nye veier eller ta en fight for å oppnå det han tror på, og dette kommer skiglade barn og unge i regionen til å nyte godt av når Moss Skiklubbs kunstsnøanlegg etter all sannsynlighet står klart til neste vinter."