Johannes Lønnestad Flaaten ble invitert til Østfold Skikrets' vårmøte, og skjønte fort hvorfor.

Moss Skiklubbs unge framtidshåp er tilbake i langrennssporet for fullt etter å ha vært skade- og sykdomsplaget i et par sesonger, og rakk å markere seg skikkelig før vinteren tok slutt.

2018-05-29
Henning Dalbye

Det ville skikretsen markere under sitt vårmøte i Mysen, og ga Flaaten statuett for premieløpet i Hovedlandsrennet, i tillegg til at han fikk Magnorpokalen som den beste utøveren uansett gren i alderen 13–16 år.

Også Jørgen Lippert fra Råde, som går for Trøsken, fikk naturlig nok sin velfortjente heder på møtet, etter å ha tatt fire medaljer, deriblant gull på stafetten, under vinterens junior-VM i sveitsiske Goms.

Det gror altså godt i langrennssporten i Østfold, og ekstra hyggelig er det at vårt nedslagsfelt kan skilte med to utøvere i gjengen av NM- og VM-vinnere.