Bruktmarked/Byttedag lørdag 11. november på skihytta.

Moss Skiklubb i samarbeid med SpareBank 1 arrangerer byttehelg på Skihytta lørdag 11. november.

På byttehelgen kan du kjøpe og selge brukt vintersportsutstyr som ski, staver, skistøvler, skøyter, alpinutstyr osv.

2017-10-23
Ole Kristian Narmo

Vi tar ikke imot klær bortsett fra Moss Skiklubb klubbtøy.

Benytt anledningen til å få ryddet i garasje, loft og kjeller eller gjøre en god handel før vinteren kommer.

Kombiner gjerne med en tur i skogen. Skihytta er åpen for servering.

25% av omsetningen går til klubben mens 75% går til deg som selger.

Innlevering av utstyr som ønskes solgt skjer fredag 10. november kl 17 til 19 og lørdag 11. november kl 9 til 9.30.

Bruktmarkedet åpner lørdag 11. november kl 10 og vi holder på til kl 14.

Sted: Skihytta

Les mer om Byttehelgen her: https://byttehelgen.no/

SpareBank 1 sponser landslaget i langrenn. Selv om vi sponser elitelandslagene, ønsker vi å bruke avtalen mot ulike tiltak for barn og familier.

Skiutstyr er dyrt og her i Østfold med varierende vintervær hender det at skiutstyret blir brukt lite. I tillegg vet vi at mange av oss sitter på utstyr vi kunne solgt videre.

Målet med Byttehelgen er at en betydelig andel av skiutstyret vi har stående skal få nye eiere, og at flere skal få mulighet til å delta for en fornuftig pris. Prosjektet er et samarbeid mellom SpareBank 1 og Norges Skiforbund.

Under Byttehelgen inviterer idrettsklubber over hele landet til markeder hvor det kjøpes og selges brukt skiutstyr.

Vi i SpareBank 1 Østfold Akershus ønsker å bidra til en bedre hverdagsøkonomi for både folk flest og skiklubbene.

Det er god økonomi å kjøpe brukt og vi er stolte av å bidra til at Moss Skiklubb kan arrangere Byttehelgen, slik at flere kan ta del i ski- og vintergleden – til en fornuftig pris.

17.12.2017
Kafe åpen