Nyheter

20 barn og foreldre møtte tirsdag 24.05 opp for å rydde skileikområde for småskog.

31.05.2016
- Hans Flaaten

Østfold Skikrets avholdt denne uken vårmøtet med Askim Skiklubb som vertskap på Skansehytta. Flere nye medlemmer av langrennskomiteen er valgt inn.

24.05.2016
- Claus Koren

I morgen(tirsdag) starter vi med å hugge bort småskogen.Vi håper å få saget opp en del, slik at av vi har ved til grillplassen til vinteren.

Det er bare å stille opp kl. 18.30 og ta det som en treningsøkt.

23.05.2016
- Hans Flaaten

Vinteren er slutt og juniorene har hatt en liten treningspause før ny sesong forberedes. Fredag 29. april startet vårsesongen med Albyløpet hvor mange, både seniorer og juniorer, fra skiklubben deltok. Mandag 2. mai var første rulleskitrening.

03.05.2016
- henningdalbye

Det blir holdt trener 1 kurs på skihytta 24. og 25 september. Kursansvarlig er Marthe Jensen. Interesserte bes melde seg til hansflaaten@gmail.com. Vi trenger mange trenere i Moss skiklubb, så meld deg på.

trenerkurs.docx

21.04.2016
- henningdalbye

Alle som har deltatt på ett eller flere renn, samt trenere og foreldre inviteres til avslutningen på Greåker skole. For mer informasjon se link.

Informasjon    Resultater

14.04.2016
- henningdalbye

Premiering til alle som har gått minimum ett renn, både junior og senior. Det blir servert pizza til alle. Påmelding til Hilde Solberg hfl-s@online.no innen fredag 15. april.

08.04.2016
- henningdalbye

Johannes Lønnestad Flaaten fortsetter sesongen selv om det bart for snø i lavlandet. Her er han avbildet sammen med kameratene sine i Ultimate Skeateam.

03.04.2016